Lirik lagu: Jenang Gulo


Jenang gulo, kowe ojo lali

Marang aku iki to kangmas

Nalikane nandang susah

Sopo sing ngancani

Biyen mulo, aku tetep tresno

Sarto tetep setyo to kangmas

Dereng nate gawe gelo

Lan gawe kuciwo

*)

Ning saiki, bareng mukti

Kowe kok njur lali marang aku

Sitik sitik mesti nesu

Terus ngajak padu,jO ngono ojo ngono

Opo kowe pancen ra kelingan

Jamane gek biyen to kangmas

Kowe janji bungah susah

Podo dilakoni

reff :

kembali ke *)


Lihat semua

Video Lagu Jenang Gulo