Lirik lagu: Resepsi


Yen pinuju angrawuhi ing malem resepsi
Kakung putri ngagem busono kang edipeni
Poro putri sami lenggah jejer katon rapi
Yen sinawang nganti koyo kontes widodari

*
Poro priyo lenggahe rodo adoh sak wetoro
Uthak uthik lirak lirik
Ngguya ngguyu
Mesam mesem
Sajak arep mundut lagu

Sinten niku lenggah pojok ndelik ono mburi
Menga-mengo sajake kok ono sing diwedeni

ulang dari *

Lihat semua

Video Lagu Resepsi