Lirik lagu: Lullaby


anakku.anakku sing manis jo pijer nangis
sun gendhong sun lelelo lelo
ning pang wit wiwit bang-bang wetan wis tanpo selo
saloko unine kepodhang nganti dong wengi
kuwi ngengudang kowe
mbesok yen wis gedhe
nalikane sesandingan karo kekasihmu
kekaron sih ngadhep ombaking urip
ojo lali marang.ojo lali marang bang-bang wetan
manuke podhang
anakku.anakku sing manis jo pijer nangis
tak gadhang tak kekudang kudang
ning pang wit wiwit bang-bang wetan wis tanpo selo
saloko unine kepodhang nganti dong wengi
kuwi ngengudang kowembesok yen wis gedhe
nalikane sesandingan karo kekasihmu
kekaron sih ngadhep ombaking urip
ojo lali marang.ojo lali marang bang-bang wetan
manuke podhang

Lihat semua

Video Lagu Lullaby