Lirik lagu: Getun (Banyuwangian)


Kawitan ketemu riko, nong pesisir wetan

Lare ayu hang gawe kedanan

Sepisan ketemu riko, ati dadi demen

Lali mangan lali paran-paran

Dalu sing biso turu, yo katon-katonen

Ati sing biso lali, kegowo nong ngimpi

Enget nong eseme, cemantol nong lambe

Enget nong lirike, semendal nong ati

reff :

Durung ilang nong pikiran, uliye sun ngangen

Riko ngaton nong ngarepe moto

Tapi paran hang sun deleng, sing podo anane

Riko gandengan, ambi wong liyo

Getun rumongso getun, isun weruh riko

Getun rumongso getun, isun kenal riko

Lare hang sun angen, wis ono hang duwe

Lare hang sun angen, wis ono hang duwe

Eee…jare…wis ono hang duwe e.e.e…

Durung ilang nong pikiran, uliye sun ngangen

Riko ngaton nong ngarepe moto

Tapi paran hang sun deleng, sing podo anane

Riko gandengan, ambi wong liyo

Getun rumongso getun, isun weruh riko

Getun rumongso getun, isun kenal riko

Lare hang sun angen, wis ono hang duwe

Lare hang sun angen, wis ono hang duwe

Getun rumongso getun, isun weruh riko

Getun rumongso getun, isun kenal riko

Lare hang sun angen, wis ono hang duwe

Lare hang sun angen, wis ono hang duwe

Eee…jare…wis ono hang duwe e.e.e…


Lihat semua

Video Lagu Getun (Banyuwangian)