Lirik lagu: Tak Download Cintamu


Ra tau-taune
Rino nganti koyo ngene
Amergo roso senengku
Karo kowe

Sing tak pikir-pikir
Kiro-kiro nganti kapan
Tresnaku karo kowe
Iso keturutan

Suwe anggonku kedanan
Marang kowe sing tak sayang
Rasane atiku wis ra
Kuat nahan

Umpomo aku iki hp
Gek ndang tak bluetooth cintaku
Umpomo kowe iki inte
et
Gek ndang tak download cintamu

Umpomo aku iki hp
Gek ndang tak bluetooth cintaku
Umpomo kowe iki inte
et
Gek ndang tak download cintamu

Ra tau-taune
Rino nganti koyo ngene
Amergo roso senengku
Karo kowe

Sing tak pikir-pikir
Kiro-kiro nganti kapan
Tresnaku karo kowe
Iso keturutan

Suwe anggonku kedanan
Marang kowe sing tak sayang
Rasane atiku wis ra
Kuat nahan

Umpomo aku iki hp
Gek ndang tak bluetooth cintaku
Umpomo kowe iki inte
et
Gek ndang tak download cintamu

Umpomo aku iki hp
Gek ndang tak bluetooth cintaku
Umpomo kowe iki inte
et
Gek ndang tak download cintamu
Gek ndang tak download cintamu
Gek ndang tak download cintamu

Lihat semua

Video Lagu Tak Download Cintamu