Lirik lagu: Poko'e Kowe


Poko'e Kowe
Via Vallen
Tresno suci
sing manggon neng ati
Orang bakal tak ilangne
Amung Kanggo Sliramu
Nalikane
aku pisan ketemu
Kebacut manis esemu
wis gumantung ing atiku
Wong bagus
ngertio rosoku
yen aku
Tresno Sliramu
Mangan mung karo telo
penting aku karo kowe
tuku lombok
utang nyang tonggo
penting aku koro kowe
susah seneng aku trimo
penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo
penting aku karo kowe
tresno suci
sing manggon neng ati
ora bakal tak ilangne
amung kanggo sliramu
Nalikane
aku pisan ketemu
Kebacut manis esemu
wis gumantung ing atiku
Wong bagus
ngertio rosoku
yen aku
Tresno Sliramu
Mangan karo telo
penting aku karo kowe
tuku lombok
utang nyang tonggo
penting aku koro kowe
susah seneng
aku trimo
penting
aku karo kowe
Opo wae aku lilo
penting aku karo kowe
Mangan mung karo telo
penting aku karo kowe
tuku lombok
utang nyang tonggo
penting aku koro kowe
susah seneng
aku trimo
penting
aku karo kowe
Opo wae aku lilo
penting aku karo kowe
Lihat semua

Video Lagu Poko'e Kowe