Lirik lagu: Permen Lolipop (Jogja Hip-Hop Fundation)


reff:
ngemut permen, permen lolipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati 2x


jaman saiki kabeh do blereng Matane
podo nuruti pasar apa pesenane
ngeple wis dadi caraku golek pangan e
seni ra penting sing panting entuk duit e


inspirasine wis ilang dipendhem mati
rasa solidaritas e wis podo lali
karya seni kontemporer jaman saiki
mung koyo emutan ning ilat krasa legi


sing dibojo nilai rupiah lan dolar e
golek cara ben payu laris dagangan e
karya senine lali nggambarke rakyat e
rakyat sing urip sengsara apes nasib e


ngemut permen, permen lolipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati 2x


ana kancaku sing kepengen dadi artis
pancen dasar bocah e senengane narsis
banjur tingkah polah e mung sing manis-manis
malah koyo permen rasane kringis-kringis


nek tak pikir-pikir kok koyo tukang kayu
mung Waton ngemali apa-apa sing payu
seni saiki nurut i pasar mlaku
dadi bakulan asal tau sama tau


saya suwe dodolan e kok saya payu
tambah sugih wong e urip e tambah maju
omah e dadi gedhong dicet werna biru
gedhe magrong-magrong kamar e ana pitu


ngemut permen, permen lolipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati 2x


jaman mbiyen iseh ngonthel numpak pit onta
saiki wis numpak mobil gedhe tur dawa
tuku apa-apa ra perlu ndelok rega
padahal ndisek sering njaluk aku sega


jaman Semana iseh ramah karo aku
kok saiki sikap e malih dadi kaku
ganti hape nganggo hape tipe terbaru
seneng mung gogok ro mlaku-mlaku


omah e ra mek diparani bos kagol
takon apa ana karya sing siap didol
karya seni koyo perdagangan jenang dodol
seni kok saya mawut wis modhol-modhol


ngemut permen, permen lolipop
bunder tur gepeng rasane legi
kepengen mbeken pengen dadi ngetop
karyane laris tur senine mati 4x

Lihat semua

Video Lagu Permen Lolipop (Jogja Hip-Hop Fundation)