Lirik lagu: Nyidam Sari


umpomo sliramu sekar melati
aku kumbang nyidam sari
umpono sliramu margi wong bagus
aku ra bakal ngliwati
sineksen lintange luku semono
janji prasetya ning ati
tansah kumantil ing netra rinoso
karasa rasane driyo
midero sak jagad royo
kelingono ukir lan samudra
ora ilang memanise aduh
dadi ati selawase
nalika nira ing dalu atiku
lam lamen sira wong bagus
nganti mati ora bakal lali
lha kae lintange mlaku

Lihat semua

Video Lagu Nyidam Sari