Lirik lagu: Jaket Iki


Langit mendung gayung
mudun bis udan grimis
eseman riko wis nyusul isun
dicoplok jaket riko…kanggo mayungi isun
kangen sun katon neng pelukan riko
Prapatan dalan Mastrip…saksi ketemuan iki
masio sing ngucap isun ngerti
sorot matane riko…beek roso kangen
grimis soyo deres...tapi sing ono hang ngerti
Nganggo jaket riko iki…udan grimis di payungi
tondho welas riko…sak temene isun ngerti
Nganggo jaket riko iki…udan grimis di payungi
mergo jaket iki…welas isun yo soyo ndadi
Prapatan dalan Mastrip…saksi ketemuan iki
masio sing ngucap isun ngerti
sorot matane riko…beek roso kangen
grimis soyo deres...tapi sing ono hang ngerti

Lihat semua

Video Lagu Jaket Iki