Lirik lagu: Gusti Ora Sare


Bejo,ciloko,soro lan mukti wis ginaris kang dumadi
Lara ati iki,kowe sing natoni
Ben tak tampa lelakon iki
Gusti ra sare,tansah ngulatke
Tutugno anggonmu ngece
Ati seje lambe,sing kok ucapake
Ora nyono ngene dadine
Gusti ora sare
Ngerti sa'kabehe
Gusti ora sare
ngerti sa'kabehe
Sing salah aku,opo kowe
Sing salah aku,opo kowe
2x
(Gusti ora sare,ngerti sa'akehe
gusti ora sare ,ngerti sa'akehe)
"Sing salah aku opo kowe"//(gusti ora sare,ngerti sa'kabehe )
"Gusti ra sare" //(gusti ora sare, ngerti sa'kabehe )
"Sing salah aku opo kowe,,,gusti ra sare" //(gusti ora sare,ngerti sa'kabehe)
"Aku opo kowe sing salah"(gusti ora sare,ngerti sa'kabehe)

Lihat semua

Video Lagu Gusti Ora Sare