Lirik lagu: Kuncung


Cilikanku rambutku, dicukur kuncung
Katokku soko karung gandum
Klambiku warisane mbah kakung
Sarapanku sambel korek sego jagung

Kosokan watu ning kali, nyemplung ning kedhung,
Jaman ndisik durung usum sabun
Andukku mung cukup, anduk sarung
Dolananku montor cilik soko lempung

,
Rekasane saiki wis
,
Gek gegere gek mbok ndang uwis

reff :

Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter,
Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter


reff :

Kosokan watu ning kali, nyemplung ning kedhung,
Jaman ndisik durung usum sabun
Andukku mung cukup, anduk sarung
Dolananku montor cilik soko lempung

Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter,
Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter





Lihat semua

Video Lagu Kuncung