Lirik lagu: Lungset


sun sembur esem iki
masiyo tah udan njero ati
nono wujute ulihe ngenteni
lungset ati iki
riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing ono liyo
solong tah solong riko apuwo
tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi riko
tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
uwah janji lan roso
riko ngajaki pisahan
sak temene isun salah paran
welas ring ati wis sing ono liyo
solong tah solong riko apuwo
tautah isun ngeliyo, uwah roso ambi riko
tautah isun ngeloro, tapi riko suloyo
uwah janji lan roso
sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi masiyo isun sing ono

Lihat semua

Video Lagu Lungset