Lirik lagu: Konco Mesra


Yen Tak Sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang kemerlapnya mripatmu
terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora mbok gugu
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Pre-lude
Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Hook
Gereges awakku naliko nyedek sliramu
Yen tak sawang esemu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyen lek konco sui saiki tak tresnani

Reff
Yen Tak Sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang kemerlapnya mripatmu
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora mbok gugu
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta 
Interlude
Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggapku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Hook
Gereges awakku naliko nyedek sliramu
Yen tak sawang esemu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyen lek konco sui saiki tak tresnani

Reff 
Yen Tak Sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang kemerlapnya mripatmu
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora mbok gugu
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Yen Tak Sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging anane mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Yen ku pandang kemerlapnya mripatmu
Terpampang gambar waru neng atimu
Nganti kapan abot iki ora mbok gugu
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta
Lihat semua

Video Lagu Konco Mesra