Lirik lagu: Janji Terakhir


bebasane gelang alit manggon driji
sliramu opo pancen uwes lali
lali prasetyane
naliko semono
ora gawe juwo
ora gawe kuciwo
pepindone koyo kembang arum dalu
wangine tresnaku marang sliramu
opo to salahku
opo to dusoku
jebul mentolo ninggal aq
janjimu yang terakhir
bakal tulus setyo
ora bakal kebimbang wong liyo
janjimu yang terakhir
jebul amung lamis
roso atiku koyo d iris
oh... rembulan bayu tulungono
padhangono petenge kelangan tresno
tresno tulus suci, koyo di blenjani
nelongso kebangeten urep iki
janjimu yang terakhir
bakal tulus setyo
ora bakalkebimbang wong liyo
janjimu yang terakhir
jebul amung lamis
roso atiku koyo d iris
oh.rembulan bayu tulungono
padhangono pethenge kelangan tresno
tresno tulus suci, koyo di blenjani
nelongso kebangeten urip iki
nelongso kebangeten urip iki

Lihat semua

Video Lagu Janji Terakhir