Lirik lagu: Kopi Lampung


Secangkir wedang kopi
Kopi lampung niku kopi asli
Gulo batu nopo gulo tebu
Srupat sruput ting wanci dalu

Wancine udan grimis
Soyo wengi o soyo ngriwis
Gerimis kok ora uwis uwis
Terus kelingan kowe wong manis

Merak- Bakahuni
Numpak kapal kapale fery
Adoh adoh kowe tak parani
Mugo mugo kowe ora lali

Merak- Bakahuni
Numpak kapal kapale fery
Aku cinta setengah mati
Kelingan yel ngudek kopi

Kelingan wedange kopi
Nggelar kloso ing wayah wengi
Aku cinta setengah mati
Kelingan yel ngudek kopi

Reff :
kembali ke atas

Lihat semua

Video Lagu Kopi Lampung