Lirik lagu: Rumasa


Loba nu nganjang ka mumun

Loba nu resep ka mumun

Loba nu bogoh ka mumun

Loba nu gelo Ku mumun

walah

Rumasa asep age suka ngadadak ngagaduh rasa cinta

Rumasa ngan asep rumasa rek naon anu di sogrokeun

Kuruunyung oji jeung mersi

jol udin mawa BMW Tatang dodo mawa volvo

ana mawa toyota

walah

Rumasa asepmah teu boga rumasa asep sangsara ku dun ya

Rumasa modal ukur cinta ditambah nawaetu rek satia

Mumun milih mana

Muumuun milih saha

Kang asep tong cang caya

Mumun pasti milih didinya

Ngagebrai dun ya jadi caa ang asatuh karena pipikiran

Sare tibra dahar mirasa

Nyata cinta teu kabeh ningali dun yaa

Loba nu nganjang ka mumun

Loba nu resep ka mumun

Loba nu bogoh ka mumun

Loba nu gelo Ku mumun

Rumasa asep age suka ngadadak ngagaduh rasa cinta

Rumasa ngan asep rumasa rek naon anu di sogrokeun

Kuruunyung oji jeung mersi

Jol udin mawa BMw Tatang dodo mawa VOLVO

Ana mawa toyota

walah


Lihat semua

Video Lagu Rumasa